Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pienryhmäkoti Aatu, Rinnetie 4, HollolaPienryhmäkoti Aatu, Rinnetie 4, Hollola

Hollolassa sijaitseva 7-paikkainen Aatu on aloittanut toimintansa marraskuussa 2009.

Tarjoamme ammattitaitoista hoitoa ja huolenpitoa pääasiassa kouluikäisille lapsille silloin kun oman kodin voimavarat eivät riitä. Toimintamme pääpaino on kuntouttavassa hoidossa ja kasvatuksessa lapsen yksilöllisyyttä ja turvallisuutta kunnioittaen.

 

Henkilöstö

Työhistoriaamme sisältyy työskentelyä lastenpsykiatrian, sijaishuollon, lastensuojelun, nuorisotyön sekä perhetyön parissa.

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on sekä sosiaali- että terveydenhuollon koulutustaustat. Työryhmämme koostuu sairaanhoitajista, sosionomeista sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajasta.

 

Perhetyö Aatussa

Lähiverkostotyöntekijät tekevät perhetyötä Aatuun sijoitettujen lasten vanhempien kanssa. Perhetyön ensisijaisena tavoitteena on pyrkiä edistämään muutosta lapsen kotona perheen jälleen yhdistämistavoite huomioiden. Perhetyön tarkoituksena on tukea ja auttaa vanhempia selviämään kotona huostaanoton jälkeen ja sen aikana antamalla vanhemmille tukea ja mahdollisuuksia löytää uusia ratkaisukeinoja arjen tilanteisiin lapsen kasvatuksessa. Lähiverkostotyöntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä sijoitetun lapsen perheen, sosiaalityöntekijän sekä lapsen omaohjaajan kanssa.
 

Pienryhmäkoti Aatu

Rinnetie 4,15880 HOLLOLA
p. 044 3077 226
aatu(at)helmiaatu.fi tai yhteydenottolomakkeella

 
 
 
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.